O nama

Firma DODING osnovna je 1992. godine kao firma za projektovanje i izvođene, a od 1998. godine, profilisala se i specijalizovala za proizvodnju namještaja i izradu enterijera. Danas firma Doding ima 90 zaposlenih, 4600m2 proizvodnog programa i show-room u Podgorici, površine 350m2, i razvija se u dva pravca, kao Doding enterijeri i Doding drvni centar. Polazeći od ideje da “svaki prostor inspirise za sebe”, firma Doding sa svojim kreativnim timom, više od dvije decenije, projektuje i realizuje prostore za život i rad. Moderni i klasični enterijeri, osmišljeni projektima arhitekata iz zemlje i inostranstva, realizuju se na najbolji mogući način, uz primjenu savremenih materijala, dezena, struktura i boja.

Sa svojih 90 zaposlenih, od kojih su 15 visokoobrazovanih firma Doding, postala je pouzdan partner i zastupnik mnogih svetskih brendovaiz oblasti enterijera, kao sto su: “Sogal“, „Corian Du pont“, „Doimo“, „ Andreu World“,“ Metalmobil“, „ Exco“ i mnoge druge. Od 1999 godine, u vlasništvu Dodinga je i firma „Stilles“ u Sarajevu, koja danas zapošljava 45 ljudi.

Kao potvrdu kvaliteta rada, firma Doding i direktor Branko Pejović, dobitnici su mnogih nagrada i priznanja, kako u zemlji tako i u inostranstvu, od kojih izdvajamo:

Zlatnu i srebrnu plaketu na sajmu u Budvi 2007, 2008 i 2009 godine

Međunarodnu nagradu austrijske firme „Sibu dizajn“ za primjenu materijala, sa kojim se našla na naslovnoj strani „ Sibu” kataloga za 2008 godinu.

Nagrada za Najmenadžera Jugoistočne i Srednje Evrope za 2012, koju je dodjelilo Evropsko udruženje menadžera direkcije Bosne i Hercegovine, Jugoistočne Evrope

Nagrada za Menadžera godine 2011. godine, dodijeljena od strane „Zanatsko preduzetničke komore Crne Gore“

Neprekidnim radom na kvalitetu proizvoda i prizanju usluga visokozahtjevnim klijentima, primjenjujući odgovorno poslovanje i upravljanje, verifikovali smo uvođenjem standarda: ISO 9001:2008 i Iso 14001: 2004, kao i dobijanjem certifikata od strane Belgijske firme ’’Du Pont Corian’’, za izdavanje garancije za sve povrsine izrađene i ugrađene od Coriana: Quality Network membership Certification : number 1046.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!